Γίνε Συντάκτης

Το Tead.gr ψάχνει για νέα άτομα με πάθος για τα videogames και την τεχνολογία για να γίνουν μέλη τις συντακτικής ομάδας της ιστοσελίδας μας. Πλεονέκτημα για τις θέσεις έχουν έφηβοι και φοιτητές που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του Blogging και του Internet αλλά δυσκολεύονται να ξεκινήσουν μόνοι τους.

Θέσεις που θέλουμε να καλυφθούν:

2 x News Editors

Χρειαζόμαστε 2 άτομα που να επισκέπτονται καθημερινά τις μεγάλες διεθνής ιστοσελίδες στον χώρο του Gaming και της Τεχνολογίας και θα ανανεώνουν την σελίδα με τα σημαντικότερα θέματα (Υπάρχει έτοιμη λίστα με τα μεγαλύτερα διεθνή sites)

1 x Review/Guide Editor

Χρειαζόμαστε 1 άτομο που θα αναλάβει την δημιουργία Reviews και Guides για ηλεκτρονικά παιχνίδια. Δεν χρειάζεται συνεχής ανανέωση. Ένα άρθρο την βδομάδα είναι μια χαρά για αρχή.

1 x How-To Editor

Χρειαζόμαστε 1 άτομο που θα αναλάβει την δημιουργία How To οδηγών για προγράμματα, υπηρεσίες και εφαρμογές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Δεν χρειάζεται συνεχής ανανέωση (Δυο άρθρα το μήνα).

1 x Facebook Pages Manager

Χρειαζόμαστε 1 άτομα που θα αναλάβει την διαχείριση των σελίδων μας στο Facebook. Προσθήκη νέου περιεχομένου, εικόνων, συζητήσεων και απάντηση μηνυμάτων. Μέχρι τώρα έχουμε 2 σελίδες: TeadGR και League of Greece.

1 x Video Creator/Youtube Manager

Χρειαζόμαστε 1 άτομα που θα αναλάβει να ανανεώνει με νέο περιεχόμενο και βίντεο, όπως και να απαντάει σε σχόλια/μηνύματα στα 2 κανάλια μας στο Youtube: TeadGR (Τεχνολογικό/How To) και GameGridNetwork (Gaming)

Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να προσφέρουμε κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες σας, όμως με την βοήθεια σας σίγουρα θα μπορούμε στο μέλλον.

Αν ακόμα ενδιαφέρεστε για κάποια θέση συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω. Συμπληρώστε την θέση που ενδιαφέρεστε και στα σχόλια πείτε γράψτε μας μερικά πράγματα για εσάς όπως και γιατί θα θέλατε να μπείτε στην ομάδα του Tead.gr.