40% έκπτωση στο Borderlands 2 για PC, PS3 και Xbox 360 από το Public.gr

agora borderlands 2Μέσω του Public.gr και μόνο για μερικές μέρες μπορείς να αγοράσετε το νέο παιχνίδι, Borderlands 2 PC, PS3 και Xbox 360 σε έκπτωση που φτάνει το 40% τις αρχική τιμής. Δηλαδή, 19,89€ για PC (από 44,98€), 39,89€ για PS3 (από 60,00€) και 39,89€ για Xbox 360 (από 60,00€).

buy-now

Borderlands 2 – PC

Borderlands2

Το Borderlands 2 ακολουθεί τις περιπέτειες τεσσάρων νέων ηρώων καθώς αγωνίζονται για να απελευθερώσουν τον πλανήτη Πανδώρα από τα νύχια του Handsome Jack, του λαμπρού, χαρισματικού και τελείως κατάπτυστου Διευθύνοντος Συμβούλου της Hyperion Corporation. Οι παίκτες θα πολεμήσουν σε όλη την Πανδώρα για να αποτρέψουν τον Τζακ από το να ξυπνήσει έναν αρχαίο εξωγήινο κακό γνωστό ως «the Warrior». Η προσπάθειά τους θα τους φέρει σε επαφή με μερικά γνώριμα πρόσωπα από το πρωτότυπο παιχνίδι –με πιο χαρακτηριστικούς απ’ όλους τους 4 παλιούς πολεμιστές Vault Hunters: Roland, Lilith, Brick και Mordecai. Εκείνοι, μαζί με μερικούς ολοκαίνουριους χαρακτήρες, θα βοηθήσουν τους παίκτες να νικήσουν τον Τζακ, να καταστρέψουν τον Warrior και να σώσουν την Πανδώρα.

buy-now

Borderlands 2 – PC – Χαρακτηριστικά

 

  • Ολοκαίνουριοι χαρακτήρες και νέα classes: Οι Assassin, Siren και Soldier επιστρέφουν . Αναλάβετε επίσης ως φονικός Gunzerker με την ικανότητα dual-wielding για ταυτόχρονη χρήση δύο όπλων -επιλέξετε επίσης ένα από τα πολλά διαθέσιμα classes.
  • Δυναμικό co-op: online, split-screen και LAN: Μοιραστείτε τις περιπέτειές σας με τους φίλους σας τόσο online όσο και μέσω LAN. Το Borderlands 2 διαθέτει ένα drop-in/drop-out σύστημα χάρη στο οποίο δεν χρειάζεται να αρχίσετε από την αρχή την εκστρατεία σας κάθε φορά που μπαίνετε στο παιχνίδι – μπορείτε επίσης να μεταφέρετε οποιονδήποτε νέο εξοπλισμό από το ένα παιχνίδι στο άλλο!
  • Πρωτότυπη ιστορία : ξεκινάτε την αποστολή σας στην παγωμένη τούνδρα της Πανδώρας με σκοπό την εκδίκηση και τη λύτρωση. Αποκαλύψτε τους μοχθηρούς σκοπούς της Hyperion Corporation και αντιμετωπίστε τον εγκέφαλο μιας διαπλανητικής συνομωσίας, τον Handsome Jack.
  • Νέο κορυφαίο σύστημα όπλων: Χειριστείτε μια απίστευτη πληθώρα όπλων. Η ποικιλία και το στυλ των όπλων στο Borderlands 2 είναι κυριολεκτικά αμέτρητοι και θα βρείτε νέους και καινοτόμους τρόπους για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς στην Πανδώρα.
  • 87 Bazillion… απ’όλα: Πέρα από το νέο σύστημα όπλων, θα σας τρέχουν τα σάλια με τις χιλιάδες διαφορετικών ασπίδων, χειροβομβίδων, Εξωγήινων artifacts, class mods και πολλά άλλα!
  • Ολοκαίνουργια περιβάλλοντα στην Πανδώρα: Κυνηγήστε σε εντελώς καινούριες περιοχές της Πανδώρας, ζωντανότερες από ποτέ! Από την αρκτική τούνδρα, μέσα από τις επικίνδυνες στέπες, πέρα από τις μυστηριώδεις όξινες σπηλιές, ο απρόβλεπτος κόσμος της Πανδώρας θα σας ενθουσιάσει σε κάθε στροφή!
  • Ολοκαίνουριοι εχθροί: Στο Borderlands 2 θα βρείτε πολυάριθμους νέους εχθρούς να πολεμήσετε. Τεράστιοι σαν γορίλες Bullymongs, μοχθηρά αρπακτικά Stalkers, και ο ρομποτικός στρατός της Hyperion, που ελέγχεται από τον Handsome Jack, είναι μερικοί μόνο από τους νέους εχθρούς που θα αντιμετωπίσετε στην Πανδώρα, που μόνο ευρηματικές στρατηγικές θα σας επιτρέψουν να τα νικήσετε.

buy-now