Και το Raspberry Pi θέλει το παγωτό του(Android 4.0)

Το Raspberry Pi υπολογιστής τσέπης των 25€ ευρό έχει προκαλέσει από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον στον χώρο της τεχνολογίας. Έτσι δεν είναι λίγοι αυτοί που το δοκιμάζουν και προσπαθούν να το φτάσουν στα όρια του.

Αυτή την φορά ο ίδιος ο οργανισμός που το κατασκεύασε δοκίμασε στην συσκευή το Android 4.0. Όπως αναφέρουν στο επίσημο Blog τους το Raspberry Pi, όχι μόνο είναι δυνατό να υποστήριξη το Ice Cream Sandwich, αλλά κιόλας μπορεί να τρέξει και εφαρμογές Android ή Games από το Google Play. Η εγκατάσταση Android 4.0 στο Raspberry Pi έχει απασχολήσει πολλούς όμως μέχρι τώρα δεν υπήρχαν σημαντικά αποτελέσματα.

[image title=”raspberry-Pi-android_1″ lightbox=”true” width=”300″ height=”168″ align=”center”]http://tead.gr/wp-content/uploads/2012/08/raspberry-Pi-android_1.jpg[/image] [image title=”raspberry-Pi-android_2″ lightbox=”true” width=”300″ height=”168″ align=”center”]http://tead.gr/wp-content/uploads/2012/08/raspberry-Pi-android_2.jpg[/image]
[image title=”raspberry-Pi-android_3″ lightbox=”true” width=”300″ height=”168″ align=”center”]http://tead.gr/wp-content/uploads/2012/08/raspberry-Pi-android_3.jpg[/image]

Να υπενθυμίσουμε ότι από θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών ο Raspberry Pi έχει 700MHz ARM επεξεργαστή, 256 MB RAM όπως και θύρα Ethernet, 2x USB και HDMI . Όσο αναφορά τον αποθηκευτικό χώρο χρησιμοποιείτε SD Card κάθε δυνατού μεγέθους. Στην τιμή των 25€ συμπεριλαμβάνεται και SD Card χωρητικότητας 2 GB με προ-εγκατεστημένη την έκδοση Fedora των Linux.