Αναβάθμιση σε Android 4.0 του Sony Xperia Arc και Xperia Neo

Δύο ακόμα συσκευές από την οικογένεια των Xperia μπήκαν στο κλαμπ του Ice Cream Sandwich. Μιλάμε για τα Sony Xperia Arc και Xperia Neo.

Οι αναβάθμιση γίνετε σε σταδιακά για αυτό ενδέχεται να χρειάζεται να περιμένετε ακόμα λίγο για να μπορέσετε να αναβαθμίσετε την συσκευή σας στην τελευταία έκδοση του Android 4.0.4.

Οι κάτοχοι Sony Xperia Arc μπορούν να ελέγξουν σε αυτή την σελίδα αν το ICS είναι διαθέσιμο για την δικιά τους συσκευή (χρειάζεστε τον αριθμό SI της συσκευής σας που βρίσκεται στο πίσω μέρος κάτω απο την μπαταρία), οι κάτοχοι Xperia Neo μπορούν να το ελέγξουν εδώ.

Οι υπόλοιπες συσκευές τις σειρά Xperia 2011 που περιμένουν να αναβαθμιστούν σε “παγωτό” είναι τα: Xperia Mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia active και Xperia live walkman που αναμένετε να ξεκινήσουν την αναβάθμιση μέσα στην βδομάδα, χωρίς να γνωρίζουμε συγκεκριμένη ημέρα. Το Xperia Play δυστυχώς δεν θα αναβαθμιστεί σε ICS όπως αναφέρθηκε πριν μερικές μέρες.

Τώρα, για τα Xperia Arc S και Xperia Neo V που έχουν ήδη πάρει το “παγωτό” τους, πρόκειται να λάβουν σύντομα την αναβάθμιση σε Android 4.0.4 που θα διορθώσει μερικά προβλήματα τις προηγούμενης έκδοσης(Android 4.0.3)

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Twitter για να μάθετε για όλες τα τελευταία νέα με τις αναβαθμίσεις σε Ice Cream Sandwich.