Τι περιμένουμε να δούμε στο Event της Apple σε λίγες ώρες

Λίγες μόνο ώρες απομένουν μέχρι την 10:00 πμ τοπική ώρα Καλιφόρνιας, όπου θα ξεκινήσει το νέο event της Apple, 1 μήνα και κάτι μετά την παρουσίαση του iPhone 5. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν της τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο με όλα τα fanboys και μη, να αναρωτιούνται τι τελικά θα αποκαλύψει η Apple μετά την πρόσκληση του έλεγε “We’ve got a little more to show you”. Όπως γράφετε σε μερικά από ποιο έγκυρα blog του εξωτερικού η Apple πρόκειται να μας παρουσιάσει το iPad Mini, ένα νέο Mac Mini όπως και ένα MacBook Pro με 13-inch Retina display.

iPad Mini

Για το πολύ αναμενόμενο μικρό, iPad Mini ακούγονται φήμες εδώ και μήνες όπου το θέλουν να είναι μια μικρότερη έκδοση του iPad με 7,85-inch Οθόνη. Πρόσφατα, μια φωτογραφία από το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα MediaMarkt στην Γερμανία εμφάνιζε μια λίστα από iPad Mini μαζί με τιμή όπως και βασικά χαρακτηριστικά. Οι εκδόσεις που παρουσίαζε είχαν 8, 16, 32 και 64GB σε άσπρο ή λευκό με τις τιμές να ξεκινούν από τα 250€ και να φτάνουν τα 650€.

New Mac Mini

Νέα φήμες από το 9to5Mac αναφέρει ότι νέες εκδόσεις του Mac Mini θα παρουσιαστούν στο event της Apple στις 23 Οκτωβρίου. Υποθετικά τα νέα Mac θα κυκλοφορίες με ποικίλες επιλογές για μνήμη και επεξεργαστή μαζί με μια τρίτη έκδοση για όσους θέλουν να του τρέξουν OS X Server. Η φήμη λέει ότι η συσκευές θα είναι διαθέσιμες αμέσως μετά την ανακοίνωση.

13-inch MacBook Pro with Retina display

Επιπλέον και πάλι μέσα από το 9to5Mac διαβάσαμε ότι σύμφωνα με μια έγκυρη πηγή μέσα από την εταιρία, η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει ένα νέο MacBook Pro με 13inch Retina Display. Είναι προφανές ότι θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από τα προηγούμενα MacBook Pro, ενώ θα κυκλοφορήσει με διαφορετικές επιλογές για τον επεξεργαστή και για τον αποθηκευτικό χώρο.

Ακόμα βέβαια όλα αυτά πρόκειται για φήμες. Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγες ώρες ακόμα για να μάθουμε τι έχει σκοπό να αποκάλυψη η Apple στο σημερινό της event στην Καλιφόρνια.