Η Blizzard σκέφτεται να κάνει το Multiplayer του Starcraft II Free to play

Αυτή την στιγμή, όσοι θέλουν να βιώσουν ολόκληρη την εμπειρία του multiplayer στο Starcraft II πρέπει να αγοράσουν όλο το παιχνίδι, που θα τους δώσει επίσης και το Single Player campaign. Όμως, όπως γνωρίζουμε βρισκόμαστε στην εποχή των Free to play παιχνιδιών, όπου τίτλοι όπως το League of Legends και DOTA 2 αποκτούν όλο και περισσότερους παίχτες.

Σύμφωνα με αναφορά από το PCGamesN.com, η Blizzard σκέφτεται να μετατρέπει το Multiplayer κομμάτι του Starcraft II σε free-to-play παιχνίδι. Ο Dustin Browder, ο lead designer του RTS, είπε ότι η εταιρία ” σκέφτεται το free to play ως μια επιλογή για το Multiplayer” κατά την διάρκεια τις πρόσφατης έκθεσης eSports στην Valencia.

Ο Browder, επίσης είπε ότι μια από τις αμφιβολίες του πάνω σε αυτή την κίνηση είναι το πως η εταιρία θα βγάλει χρήματα μέσω του free to play Starcraft II. Αναλυτικά είπε, ” Δεν ξέρω πως θα μπορούσαμε να το μετατρέψουμε σε χρήματα. Ενώ θα ήταν καλό και διασκεδαστικό για εμένα να παίζω με κάποιους που έχουν τις μισές μονάδες διαθέσιμες για αυτούς, όμως αυτό δεν θα ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία για αυτούς.”

Μπορείτε να θεωρήσετε σίγουρα ότι η Blizzard θα σκεφτεί καλύτερα μια τέτοια κίνηση αν άλλα free to play παιχνίδια κάνουν επιτυχία.