Οι ελάχιστες απαιτήσεις για Call of Duty: Black Ops II στο PC

Για όσους συνηθίζεται να παίζετε Call of Duty στον υπολογιστή η Treaych και η Activision κυκλοφόρησαν τα ελάχιστα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει το PC σας για να παίξετε το Call of Duty: Black Ops II.

Call of Duty: Black Ops 2 Minimum System Requirements:

  • OS: Windows Vista SP2 or Windows 7
  • CPU: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
  • Memory: 2GB for 32-bit OS or 4GB for 64-bit OS
  • Video Card: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB

Όπως είχαν ήδη ανακοινώσει εδώ και μερικούς μήνες οι κατασκευάστριες εταιρίες του τίτλου η έκδοση για υπολογιστή θα υποστηρίζει DirectX 11 γραφικά. Για την ακρίβεια το Black Ops II θα είναι το πρώτο από τα Call of Duty με DirectX 11.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες Windows XP δεν θα μπορούν να παίξουν τον νέο τίτλο καθώς το λειτουργικό τους δεν υποστηρίζει την τελευταία έκδοση DirectX. Σε δήλωση της, η Activision είπε: “Από την στιγμή που αυξήσαμε την μηχανή γραφικών για να χρησιμοποιεί DirectX 11, τα Win XP δεν θα υποστηρίζονται.  Θα χρειάζεσαι Windows Vista και πάνω“.

Παράλληλα, η έκδοση για PC θα περιέχει διάφορες βελτιστοποιήσεις απόδοσης, και βέβαια ανώτερα γραφικά, με αναβαθμισμένα εφέ, υψηλότερες αναλύσεις και frame rate.

Με τα Win XP να μένουν έξω σίγουρα το Call of Duty Black Ops 2 θα έχει καλύτερα γραφικά από τα υπόλοιπα της σειράς, όμως μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η αγορά καθώς υπάρχουν ακόμα πάρα πολύ υπολογιστές παγκόσμια που χρησιμοποιούν Windows XP.

To Call of Duty Black Ops 2 θα κυκλοφορήσει παγκόσμια 13 Νοεμβρίου.