Κυκλοφόρησε το 1.0.5 για τον Diablo III

Είναι το Diablo 3 πολύ εύκολο για εσάς; Θα θέλατε να αυξήσετε τον ανταγωνισμό και τα κέρδη σας; Λοιπόν, τώρα μπορείτε καθώς το πολυαναμενόμενο 1.0.5 Patch του Diablo 3 προστέθηκε στον Ευρωπαϊκό σέρβερ φέρνοντας το νέο σύστημα Monster Power, το Infernal Machine, όπως και αλλαγές στο Auction House.

To 1.0.5 του Diablo 3 μέσω του Monster Power μπορείτε να αυξήσετε την δυσκολία των αντιπάλων κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να κερδίζεται περισσότερο XP όπως και καλύτερα αντικείμενα.

Στα επίπεδα δυσκολίας Normal,Nightmare,Hell το Monster Power 10 αυξάνει την ζωή των τεράτων κατά 400%, το damage των τεράτων κατά 200%, το XP που κερδίζεται κατά 200% και το magic και gold find κατά 100%.

Στην δυσκολία Inferno οι αριθμοί εκτοξεύονται καθώς στο Monster Power 10 η ζωή και το damage των τεράτων αυξάνετε κατά 3439% και 371% αντίστοιχα, με το XP που παίρνετε να είναι στο 160% και το magin και gold find να βρίσκεται στο 250%.

Επιπλέον, όλα τα τέρατα σε κάθε Act του Inferno θα μοιράζονται το ίδιο drop-rates, όπως θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσετε ilevel 63 αντικείμενα.

Οι αλλαγές στο 1.0.5 patch του Diablo 3 δεν σταματούν εδώ, διαβάστε αναλυτικά όλο το patch note από την επίσημη ιστοσελίδα της Blizzard.