Ανοιχτή Beta για το Tom Clancy’s Ghost Recon Online

Ανακοινώθηκε πριν από ένα χρόνο και από σήμερα κάθε ένας μπορεί να παίξει το Tom Clancy’s Ghost Recon Online. Η Ubisoft ξεκίνησε ανοιχτή beta για να δοκιμάσει το FPS Free-To-Play παιχνίδι της που κρατάει από το Splinter Cell.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το πως μπορείτε να κατεβάσετε και να πάρετε μέρος στην Beta έκδοση. To Ghost Recon Online είναι ένα 3rd-person multiplayer Shooter παιχνίδι που μπορεί να έχει 16 παίχτες χωρισμένοι σε ομάδες σε κάθε αγώνα.

Η Ubisoft έκανε διαφορετικό το Ghost Recon Online από τα υπόλοιπα Shooter παιχνίδια που έχουμε συνηθίσει. Σε αυτό δεν αρκεί μόνο το να τρέχετε πάνω κάτω και να σκοτώνετε όποιον αντίπαλο βρίσκεται μπροστά σας, αλλά είναι βασισμένο σε Objectives που πρέπει να πάρετε και απαιτεί συνεργασία ολόκληρης της ομάδας για να μπορέσετε να κερδίσετε.

Το παιχνίδι σου δίνει πρόσβαση σε όλους τους χάρτες, τις κλάσεις, modes και abilities. Όμως, όποιος θέλει μπορεί να αναβαθμίζει τα όπλα, τα αντικείμενα κτλ μέσω ενός συστήματος αγορών με χρήση πραγματικών χρημάτων.

Αυτά για την ώρα για το Ghost Recon Online. Περισσότερα θα ξέρουμε αφού το δοκιμάσουμε!