Αναβάθμιση Jelly Bean σε Galaxy S III & S II, Galaxy Note & Note II

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sam Mobile, οι δοκιμές του Jelly Bean στο Galaxy S III φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο, με την Samsung να δουλεύει πάνω στην δημόσια έκδοση για την αναβάθμιση. Για την ώρα η Samsung προσπαθεί να τελείωση την αναβάθμιση σε Jelly Bean πριν πάρει την τελική έγκριση από την Google για να το διαθέσει.

Εν το μεταξύ, για το Galaxy S II ακόμα δοκιμάζουν την συμβατότητα με τον Jelly Bean με τους δοκιμαστές να αναφέρουν ότι “φαίνεται εντάξει”, με την Samsung να θέλει να προχωρήσει η αναβάθμιση λόγο με πολύ μεγάλων πωλήσεων του. Στην ίδια θέση βρίσκεται και το Galaxy Note.

Όσο αναφορά τον χρόνο της αναβάθμισης, το Galaxy S III θα πάρει το Jelly Bean στο τέλος του μήνα ή στις αρχές του επόμενου. Τα Galaxy S II και το Galaxy Note θα δεχτεί την αναβάθμιση μέσα στο τέταρτο τετράμηνο του 2012, σύμφωνα πάντα με την πηγή του Sam Mobile. Όσο αναφορά την φημολογία για το Galaxy Note II ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα κυκλοφορήσει σε Ice Cream Sandwich ή κατευθείαν σε Jelly Bean. Αν κυκλοφορήσει σε Android 4.0, η αναβάθμιση σε Android 4.1 για γίνει πριν το τέλος του έτους.