Εστιατόριο με θέμα το League of Legends στην Κίνα

2

Μετά το θεματικό πάρκο για το World of Warcraft στην Κίνα, ήρθε η ώρα και για το League of Legends να αποκτήσει τον δικό του θεματικό εστιατόριο!

Όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες έχει δημιουργηθεί στην Κίνα το πρώτο εστιατόριο με θέμα το LoL, όπου μάλιστα τα πιάτα του προέρχονται από χαρακτήρες του παιχνιδιού, όπως πιάτο Skarner δηλαδή σκορπιό ή πιάτο Renekton aka κροκόδειλος κτλ. Ακόμα υπάρχουν και κοκτέιλς με όνομα Red Pot και Blue Pot.

Το εστιατόριο ονομάζεται “Demacia” και διακοσμηθεί με εικόνες και αγάλματα του League of Legends, ενώ μέχρι και οι σερβιτόρες είναι ντυμένες ως Caitlin και οι σερβιτόροι ως Ezreal. Έκτος αυτού μάλιστα έχουν διαμορφωθεί και συγκεκριμένοι χώροι όπου οι πελάτες θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι όσο περιμένουν για τραπέζι ή για το φαγητό τους.

Τέλος, από οικονομικής πλευράς όλο το στήσιμο του εστιατορίου κόστισε 160,000 δολάρια με τους επιχειρηματίες να είναι ευχαριστημένοι και ήδη σκέφτονται να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους και σε άλλες περιοχές της Κίνας. Μένει πλέον να δούμε τι θα πει και η Riot Games για αυτό καθώς δεν νομίζω ότι κανείς είναι ευχαριστημένος όταν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το όνομα του Brand σου χωρίς κάποια άδεια.

Δείτε παρακάτω μερικές εικόνες από το θεματικό εστιατόριο του League of Legends στην Κίνα.

10 9 8 7 6 5 4 311