Η Bigpoint ανακοινώνει το Merc Elite, ένα στρατιωτικό MOBA

bigpoint Merc EliteΗ εταιρία Bigpoint, γνωστή από τα δεκάδες Browser Games που έχει δημιουργήσει όπως to Rising Cities, το Farmerama, το Skyrama και άλλα, ανακοίνωσε τον επόμενο τίτλο της, που πρόκειται για ένα Online Shooter (FPS) με χαρακτηριστικά MOBA και έχει το όνομα Merc Elite

Το παιχνίδι Merc Elite θα έχει στρατιωτική θεματολογία, το οποίο βασίζεται σε μάχες μεταξύ ομάδων των 5 ατόμων με σκοπό την κυριαρχία στον χάρτη. Κάθε ένας παίχτης του παιχνιδιού θα μπορεί να τροποποίηση τα όπλα όπως και να διαλέξει μία από τις 5 κλάσεις (Recon, Assault, Commander, Heavy Gunner και Tank) για να παίξει.

Σε κάθε παιχνίδι, ανάλογα με το αποτέλεσμα και την επίδοση σας, θα κερδίζεται χρήματα του παιχνιδιού(νομίσματα) τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε νέα όπλα ή να αναβαθμίσετε τους χαρακτήρες σας. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα μπορείτε να αποκτήσετε παραπάνω νομίσματα πληρώνοντας με αληθινά χρήματα, αλλά κρίνοντας από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Bigpoint θεωρήστε το βέβαιο.

Η Bigpoint έχει ξεκινήσει να δέχεται εγγραφές για την Beta του Merc Elite, περισσότερα δείτε εδώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον Merc Elite δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς μόλις πρόσφατα ανακοινώθηκε. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε όλα τα μελλοντικά νέα για το παιχνίδι βεβαιωθείτε ότι επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας τακτικά, αλλιώς μπορείτε να κάνετε Like στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε τα πάντα από εκεί.

πηγή: Strategy-Games.eu