Τα κανάλια του Youtube αλλάζουν και γίνονται ποιο user friendly

youtube-cover-art-redesign-650x0

Η Google για ακόμα μια φορά κάνει αλλαγές στο Youtube. Για την ακρίβεια αλλάζει τον σχεδιασμό τον καναλιών, με σκοπό να τα κάνει ποιο φιλικά προς τους youtubers και τους χρήστες.

Πως προσπαθεί να το κάνει αυτό; Με τον γνωστό τρόπο που το Facebook, Twitter και Google+ έχουν ήδη δοκιμάσει. Δημιουργώντας ομοιόμορφα σχεδιαστικά κανάλια με Cover φωτογραφίες στο πάνω μέρος. Το νέο κανάλι βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική φάση και μπορείτε να το δείτε σε μερικά επιλεγμένα κανάλια που η Google έχει διαλέξει για να πάρει feedback όπως iJustineDeStorm, EpicMealTime, SORTED, MysteryGuitarMan, LOUD και Geek & SundryΜελλοντικά η νέα σχεδίαση θα περάσει σε όλα τα κανάλια του Youtube.

Μπορεί η Google να σκοπεύει στην δημιουργία ποιο φιλικών καναλιών, όμως αρκετοί Youtubers είναι δυσαρεστημένοι με τις αλλαγές καθώς η νέα έκδοση δεν τους επιτρέπει να προσθέσουν  κομμάτια κώδικα στο κανάλι του όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τώρα. Αυτό σημαίνει ότι μόλις πραγματοποιηθούν οι αλλαγές τέλος τα fansy κανάλια με τα υπέροχα γραφικά στο πάνω μέρος που επέτρεπαν την προσθήκη Links για άλλες σελίδες, όπως αυτό της παρακάτω εικόνας.

Πως σας φαίνονται οι αλλαγές;

youtube-old-channel