Προσφορές OTE Double Play & OTE TV Full Pack από 39,80€/μήνα και δωρεάν δορυφορική κεραία

ote logo Απεριόριστη πρόσβαση στο Internet και τηλεφωνία με τα νέα προγράμματα OTE Double Play αλλά και συναρπαστικό θέαμα με ΟΤΕ TV Full Pack μπορούν να συνδυάσουν οι νέοι πελάτες ΟΤΕ για την επικοινωνία και την ψυχαγωγία στο σπίτι.

Τα προγράμματα προσφέρονται μόνο από 39,80 ευρώ το μήνα και με τη δορυφορική κεραία δωρεάν[1] για εκείνους που θα επιλέξουν ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου.

Mε τα νέα εμπλουτισμένα προγράμματα ΟΤΕ Double Play -που διατίθενται σε προσφορά- οι συνδρομητές απολαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση στο Internet με ταχύτητες έως 24Mbps και αξιόπιστη τηλεφωνία με την εγγύηση του δικτύου ΟΤΕ.

Με το Full pack του ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές μπορούν να βλέπουν περισσότερες από 50 live μεταδόσεις την εβδομάδα από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, πάνω από 500 πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές το χρόνο.

Ταυτόχρονα μπορούν να απολαμβάνουν ποιοτικά παιδικά προγράμματα, συναρπαστικά ντοκιμαντέρ και το πλουσιότερο high definition μπουκέτο στην αγορά.

Προγράμματα ΟΤΕ Double Play + OTE TV Full Pack σε προσφορά

ote double play 2014

24μηνη δέσμευση. Αφορά νέους πελάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα καλέστε δωρεάν το 13888, επισκεφτείτε το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTE– COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ), ή την ιστοσελίδα www.ote.gr.

[1] Η δωρεάν κεραία ισχύει μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων και μόνο για εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων OTE TV. Το κόστος της τυπικής εγκατάστασης είναι 50€.

Πηγή: e-pcmag.gr