Το αναβαθμισμένο Gaming Laptop της παρουσίασε η Razer

Το Razer Blade, το Gaming Laptop της Razer,  δεν κατάφερε να ταράξει τα νερά στην αγορά υπολογιστών όπως περίμεναν. Για αυτό η Razer, έναν χρόνο μετά την πρώτη κυκλοφορία του ανακοίνωσε την δεύτερη έκδοση του μαζί με διάφορες αναβαθμίσεις.

Το νέο Razer Blade αντικατέστησε τον 2,8 GHz dual-core Intel Core i7 επεξεργαστή με έναν quad-core Intel Ivy Bridge. Άλλαξαν επίσης τον SSD των 256GB και τώρα θα έχει ένα SSD στα 64GB μαζί με έναν δεύτερο 500 GB σκληρό δίσκο, ενώ η κάρτα γραφικών θα είναι Nvidia GTX 660M. Παράλληλα το Gaming Laptop θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, 17,3-inch, ανάλυσης 1920×1080, 8GB RAM και καλύτερη ισχύ ήχου βελτιωμένη κατά 250%.

Razer Blade league of legends

Το Razer Blade για την ώρα υποστηρίζει ειδικά applications για τέσσερις δημοφιλείς τίτλους το Battlefield 3, Star Wars: The Old Republic, Counter-Strike: Global Offensive και Team Fortress 2, όμως στο μέλλον θα κυκλοφορήσουν εφαρμογές και για άλλα παιχνίδια όπως και το League of Legends.

Το Razer Blade είναι αρκετά ποιο ελαφρύ και λεπτό από τα υπόλοιπα Gaming Laptop που κυκλοφορούν από την MSI και Alienware. Το κόστος του θα φτάνει τα $2,499, δηλαδή $300 λιγότερο από την πρώτη έκδοση, με τις προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει μέσα από την ιστοσελίδα της Razer. Βέβαια για το αποκτήσετε θα πρέπει να έχετε κάποιο θείο σε ΗΠΑ ή Καναδά καθώς οι αποστολές των παραγγελιών που θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου αφορούν μόνο τις δυο αυτές χώρες