Η Razer κυκλοφόρησε Collector’s Edition του Naga Hex για το League of Legends

proioda-razer

Fans του League of Legends ξηλωθείτε! Η Riot Games σε συνεργασία με την Razer κυκλοφόρησαν Collector’s Edition του ποντικιού Naga Hex ιδικά για το League of Legends, μαζί με ένα νέο mousepad τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στο online Store της Razer. 

razer naga hex lol

Στο Razer Naga Hex League of Legends Collector’s Edition μειώθηκαν τα κουμπιά του στο πλάι από 12 σε 6 που θα επιτρέψει στους παίχτες του LoL να τα χρησιμοποιούν χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξουν. Στα κουμπιά αυτά μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε από abilities, actives αντικειμένων, wards. Το mousepad Razer Goliathus League of Legends Collector’s Edition υπόσχεται να σας δώσει ταχύτερη, ποιο ομαλή κίνηση αλλά και καλύτερη στόχευση!

Το ποντίκι κοστίζει $89.99(69€) και το Mousepad $19,99(15€).

RZR_Goliathus+LOL

Δεν είναι οι πρώτη φορά που η Razer μπαίνει στον χώρο του League of Legends. Ήδη η εταιρία είναι χορηγός μεγάλων ομάδων του League όπως των παγκόσμιων πρωταθλητών της Season 2 Taipei Assassins, των Evil Geniuses και άλλων μεγάλων ομάδων.

Αν θέλετε και εσείς να πάρετε λίγη από την λάμψη των pro player του League of Legends δεν έχετε παρά να παραγγείλετε προϊόντα Razer από το online κατάστημα τους.