Είναι επίσημο, παρουσίαση του Samsung Galaxy S III mini αύριο

Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών όπου ήθελε την Samsung να παρουσιάζει μια νέα Galaxy S συσκευή στις 11 Οκτωβρίου στην Γερμανία βγήκε αληθινή.  

Η εταιρία θα παρουσιάσει αύριο το Samsung Galaxy S III mini, με τα χαρακτηριστικά που φημολογούνται να είναι τα παρακάτω: 4-inch Super AMOLED  οθόνη με WVGA ανάλυση( δηλαδή περίπου την ίδια οθόνη με το αρχικό Galaxy S),  dual-core επεξεργαστή στα 1GHz και 1GB RAM.

To S III mini όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσει με Android 4.1 Jelly Bean μαζί με το παραδοσιακό TouchWiz περιβάλλον της Samsung. Επιπλέον θα έχει 5MP κάμερα με LED φλας και μια VGA μπροστά. Ακόμα δεν γνωρίζουν αν η καταγραφεί βίντεο θα γίνετε σε 1080p ή 720p, ενώ θα έχει χωρητικότητα 16 GB όπου μπορεί να αυξηθεί με microSD κάρτες.

Από θέμα διαστάσεων οι πληροφορίες λένε για 121,6 x 63 x 9,9 χιλ, με πλαστικό εξωτερικό περίβλημα σαν των S III/Note 2, ενώ θα έχει μπαταρία 1500mAh.

Η τιμή του Samsung Galaxy S III mini θα είναι στα 400€ όπως ακούγετε, δηλαδή χωρίς μεγάλη διαφορά από το κανονικού μεγέθους S III. Βέβαια όλα αυτά είναι φημολογίας για την ώρα. Θα πρέπει να περιμένουμε για τα επίσημα χαρακτηριστικά  που θα γίνουν γνωστά αύριο κατά την παρουσίαση τις συσκευής.