Προ-παραγγελία Sony PlayStation 4 στην Ελλάδα

sony_ps4_elladaΜπορεί το PlayStation 4, η νέα παιχνιδοκοσνόλα της Sony, να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου 2013 όμως εσείς δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τότε για να παραγγείλετε. Μπορείτε από τώρα να το προ-παραγγείλετε από τα καταστήματα Public και Electro World σε τιμή  €399

*Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στις 13/12/13

Προ-παραγγελία (Pre-order) PS4 στην Ελλάδα:

Πληροφορίες για το PlayStation 4 (PS4)

Sony PS4Στο σύστημα PlayStation 4, το παιχνίδι είναι απόλαυση αφού έχετε στη διάθεσή σας δυναμικό, συνδεδεμένο παιχνίδι, πανίσχυρα γραφικά και γρήγορη ταχύτητα, έξυπνη εξατομίκευση, απίστευτες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης και πρωτοποριακές λειτουργίες δεύτερης οθόνης.

To Playstation 4 είναι το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας νέας γενιάς της Sony! Η συσκευή εγγυάται υψηλές επιδόσεις χάρη στον πανίσχυρο, ειδικά κατασκευασμένο επεξεργαστή AMD “Jaguar” με τους οκτώ x86-64 πυρήνες, τη μνήμη συστήματος RAM 8GB GDDR5 και την κορυφαία μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU) νέας γενιάς AMD Radeon, με συνολικά 1.84 Teraflops επεξεργαστικής ισχύος!

Το Playstation 4 εκτός από παιχνιδομηχανή είναι και media player, καθώς μουσική, ταινίες, ψυχαγωγία και Internet, θα παρέχονται μέσα από τη δικτυακή υπηρεσία Playstation Network (PSN) της Sony.

Θα υπάρχει προ-εγκατεστημένος ο τίτλος Play Room και θα περιλαμβάνεται συνδρομή 14 ημερών στο PS Plus.

PS4 – Εικόνες

 

PS4 – Trailer

Προ-παραγγελία (Pre-order) Sony PlayStation 4 στην Ελλάδα: