Η ιστορία του PlayStation λίγες μέρες πριν το PS4

sony-playstation-historyΜόνο δυο μέρες πριν την κυκλοφορία του Play Station 4, η Sony ανέβασε στο Youtube και το 3ο βίντεο που παρουσιάζει την ιστορία του PlayStation. Όλα ξεκίνησαν το 1994 με την παρουσίαση του πρώτου PlayStation για να φτάσουμε στο σήμερα και το 2013.

Το 1994 η Sony κυκλοφόρησε το PlayStation στην Ιαπωνία, ενώ το 1995 βγήκε στην αγορά της Αμερικής και της Ευρώπης έχοντας ήδη ταράξει τα νερά στον κόσμο των VideoGames. Το 2000 ήρθε η σειρά για το PlayStation 2, φέρνοντας στο στην Νο2 θέση με τις περισσότερες πωλήσεις gaming κονσόλας με σχεδόν διπλάσιο αριθμό από ότι το Xbox και το Xbox360 μαζί. Η τρίτη γενιά του PlayStation 3 παρουσιάστηκε το 2006 με ενδιάμεσα πολλά διαφορετικά βελτιωμένα μοντέλα της ίδιας κονσόλες αλλά με χαμηλότερη τιμή.

Η τέταρτη γενιά θα είναι φυσικά το PlayStation 4, το οποίο αναμένετε πως και πως από τους οπαδούς της Sony. Για την ώρα αυτό που ξέρουμε για το PS4 είναι το νέο τηλεχιρηστίριο που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα. Περισσότερα στις 20 Φεβρουαρίου 2013, όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση. Μέχρι τότε δείτε τα 3 βίντεο με την ιστορία της κονσόλας της Sony μέσα από τα χρόνια.