Χωρίς επίσημο Event για το WoW: Mist of Pandarian στην Ελλάδα

Όπως έχει ανακοινωθεί από τον Ιούλιο η επίσημη κυκλοφορία του 4o expansion του World of Warcraft θα γίνει παγκόσμια στις 25 Σεπτεμβρίου, έτσι η Blizzard θα διοργανώσει μια ημέρα πριν τα δικά της Events για την κυκλοφορία του Mist of Pandarian.

Όσοι γλυκάθηκαν με τα events του Diablo III πίσω στον Μάιο να “ξε-γλυκαθούν” καθώς η Blizzard δεν θα πραγματοποιήσει κάποιο στην χώρα μας. Τους λόγους δεν τους ξέρουμε αλλά φαντάζομαι ότι το ελληνικό community του World of Warcraft δεν κατάφερε να οργανωθεί ώστε να πραγματοποιήσει κάποιο event. Λέτε να έχει αρχίσει η πτώση του World of Warcraft στην Ελλάδα;

Βέβαια, όλα αυτά λίγη σημασία έχουν, το αποτέλεσμα όμως είναι ότι δεν θα υπάρχει επίσημο event για την παρουσίαση του WoW: Mist of Pandarian στην Ελλάδα.

Παγκόσμια, η Blizzard οργανώνει events σε Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, Ισπανία, Σουηδία(Kungen είναι αυτός), Βραζιλία, Μεξικό, Χιλή, Ταϊβάν. Σε κάποια από αυτά τα events θα υπάρχουν developers του παιχνιδιού για να συναντήσουν και να μιλήσουν με τους παίχτες αλλά και για να υπογράψουν πάνω στο αντίγραφο του παιχνιδιού σας.